Τρόποι Αποστολής

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, η αποστολής εκτελείται εντός 24 ωρών από την ημέρα παραγγελίας σας, και θα αποστέλλεται με courier, για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (1-2 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα, εκτός τις απομακρυσμένες περιοχές που είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες).

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μετά το πέρας του ωραρίου εργασίας άλλα και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή αργιών εκτελούνται την επόμενη πρώτη εργάσιμη ημέρα.

 Κύπρος

Για την αποστολή στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 15€. Η αποστολή γίνεται με courier και για την παραλαβή των προιόντων, χρειάζονται 3 - 8 εργάσιμες ημέρες. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η Τραπεζικη Κατάθεση.

Εξωτερικό

Για την αποστολή στο εξωτερικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος κυμαίνεται ανάλογα την χώρα. Εφόσον ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος αποστολής και συμφωνήσει, η παραλαβή των προϊόντων του γίνεται σε 7 - 10 εργάσιμες ημέρες. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η Τραπεζική Κατάθεση.

© 2024 Avantage | All Rights Reserved.

Κατασκευή Iστοσελίδων HellasSites